Oppsummering av Norma Ungdomscup 2021/2022

Omsider har enda en sesong og enda et arrangement av Norma Ungdomscup kommet til sin slutt. Vi legger bak oss ett turbulent år, også i år, med tilpasninger og tilrettelegginger underveis på bakgrunn av pandemien. Like vel har det ikke lagt en demper på stemningen, og arrangementet har fått gå mer eller mindre smertefritt!

Det er godt å se at det er så mye aktivitet rundt om kring i klubbene, både hos rifle og pistol, til tross for perioden som har vært. All honnør til lagene som har tilrettelagt for skyting og trening når tiltakene har vært harde og rammet unge og lovende skyttere, støtteapparat og frivillige. En klapp på skulderen til dere alle.

Under er en oversikt over medaljevinnere, vinnere av gavekort og scatt. Medaljene vil sendes ut fra Norges skytterforbunds lokaler i løpet av neste uke, det samme vil gavekort og medaljer. Vi minner om at pakkene med medaljer etc. sendes til adressen klubben står registrert med i sportsadmin. Dersom det skulle være noen innvendinger på dette fra enkelte klubber, må dette varsles om innen mandag kveld, 28.april.

Medaljevinnere
Det er mange gode resultater å spore i år, og det er tydelig at mange har benyttet seg av tiden under pandemien til å trene og ha det gøy på skytebanen! Inne på resultatskjemaet finner dere flere sorteringer enn bare pallen. Det er lagt inn snitt på 3 beste runder og beste resultat av alle runder, i tillegg til poengrangeringen! Sjekk det ut på resultatlinken som ligger nederst i artikkelen.

Rifle
Deltakermedalje til alle U12 skyttere

SH2: Tobias Austervoll Lyssand, Os sportsskyttalag (1)

U12: Jonas Roszkowski, Krapfoss ssl (1), Guttorm Sævdal Os sportsskyttarrlag (2), Malin Hasle, Hasle/Ise ssl (3)

U14: Tina Danielsen Brynjulfsen, Nøtterø skl avd NSF (1), Lone Mauland, Øygarden sportsskytterlag (2), Emil Kistoffer Solaas, Nøtterø skl avd NSF (3)

U16: Pernille Nor-Woll, Kisen MSL (1), Jens Olsrud Østli, Stange sportsskyttere (2), Synnøve Berg, Kisen MSL (3)

SMS: Tina Danielsen Bynjulfsen, Nøtterø skl avd NSF (1), Marie Fossum, Kisen MSL (2)

Junior: Amanda Sofie Pettersen, Hvaler sportsskyttere (1), Thiril Brendryen, Fredrikstad MSL (2), Martin Nesvik Voss, Kisen MSL (3)

Pistol 
Deltakermedalje til alle U12 skyttere

U12: Bjørn Daniel Langmo, Mysen pistollag (1), Aleksander Tømmerås, Trondheim sportsskyttere (2), Aleksander Kondratyev, Tromsø pistolklubb (3)

U14: Elias Kalstad Lauritzen, Tromsø pistolklubb (1), Isabella Hansen Grøthe, Tromsø pistolklubb (2), Jana Marie Gerhard, Stord pistolklubb (3)

U16: Johan Andre Rånås Jakobsen, Mysen pistollag (1), Tim Leo Hembre, Bærum pistolklubb (2), Malin Vik, Ørland sportsskyttere (3)

Junior: Hans Wang Nøstvold, Tromsø pistolklubb (19; Tiril Fredrikke Schuller, Porsgrunn pistolklubb (2), Thomas Vestmo, Tromsø pistolklubb (2)

Vinnere av gavekort til en verdi av 1250 kr
Rifle – Ola Strand Nystuen (Stange sportsskyttere)
Rifle – Endre Risan Haltvik (Frosta salongskytterlag)
Pistol – Adrian Li-Staahl (Trondheim sportsskyttere)
Pistol – Hanna Benedikte Berg Haugland (Tromsø pistolklubb)

Vinnere av scatt basic 
Rifle – Eidskog sportsskyttere
Pistol – Tromsø pistolklubb

Resultater finner dere her.

Vi ser frem til sommeren og en lysere periode. Alt taler for at det verste er lagt bak oss, og vi må derfor se fremover og glede oss. Vi håper å se dere igjen til høsten når vi setter i gang med nye runder av Norma Ungdomscup, i samme form og fasong som alltid. Tusen takk for enda en flott sesong, gratulerer til alle skytterne som har deltatt og lykke til med utendørssesongen som snart står for tur!

Spørsmål rettes til cupadministrator på mail oda.lovseth @ skyting.no.