Omfattende revisjon av Skytterlandslagets sportsplan

Sportsplan 2022 for Skytterlandslaget er revidert etter alle endringer som har kommet internasjonalt og etter en totalvurdering av situasjonen akkurat nå. Det er i tråd med sportsplanens opprinnelige innhold å kunne revidere underveis i sesongen, særlig på grunn av pandemien.

VIKTIG praktisk informasjon er at to av de tre vurderingsstevnene for rifle i april/mai er avlyst. Det første stevnet 8-10/4 er avlyst fordi det ikke lenger har praktisk betydning for uttak og dermed unødvendig å gjennomføre så tidlig i 50 metersesongen. Det andre stevnet 23-24/4 gjennomføres som planlagt og er lagt til Løvenskiold. Det tredje stevnet i mai er avlyst fordi endrede programmer internasjonalt gjør at det kolliderer med starten eller slutten på tre prioriterte stevner utenlands.

Flere stevner er lagt inn som vurderingsstevner for alle grener, blant annet NM på Løvenskiold i månedsskiftet juni/juli.

Alle endringer i revidert sportsplan er merket RØDT. Det er også en oversikt over viktigste endringer i starten av dokumentet. Dokumentet er stort og endringer er omfattende. Vi tar derfor forbehold om skrivefeil, men alt er grundig sjekket før publisering.

Sportsplanen finner du her.