Klubbesøk i Namdalen

Vår klubbutvikler, Wenche Horten, har sendt dette reisebrevet fra et besøk hos to klubber i Namdalen:
Det første klubbesøket i mai gikk til vakre Trøndelag. Hestehov i veigrøfta og snøen lå på toppene. Her møter jeg en herlig gjeng skyttere i Namsos Sportsskytterklubb som ikke er mer enn 2 år gammel. På bildet øverst ser vi fra venstre Tor Skomsvold, Kristoffer Valleraunet, Svenn Hovd, Ann Cathrine S. Valleraunet, Chris O. Sverkmo, Willy Sverkmo og Åse Edny Sklett.

Ann Cathrine S. Valleraunet med datteren.

Det er en god blanding av NSF og DFS skyttere. Godt å se at man kan holde på med begge deler og ha et godt samhold.

Det skytes pr i dag kun 50 meter og våpen blir lånt av DFS klubben. Ønsket er å kunne bygge en egen 50 meters bane.

Den godt kjente skytteren Ann Cathrine Sverkmo Valleraunet er leder for klubben, og i styret er selvsagt far med også. Ann Cathrine hadde bursdag under klubbesøket og stilte med kake og kaffe til de fremmøtte.

Så det er god kompetanse og kunnskap om skyting i klubben. Men, man kan jo lære enda mer og flere av klubbens medlemmer kan tenke seg å ta trenerkurs. De får informasjon om at de kan benytte seg av trenerpoolen og blant annet klubbens styrearbeid i praksis. De ønsker å tilby bedriftsskyting og vil kontakte skoler for å rekruttere derfra. Slik vil de vise frem vår fine idrett, som er for alle.

De ønsker å rekruttere for å bygge opp medlemsmassen. Under seansen der hver enkelt skriver ned hva DE ønsker skal bli bedre i nettopp sin klubb, så får jeg tre lapper av sønnen til Ann C. Hans ønske for klubben i fremtiden er at det skal være mer sjokolade der, Lego og Star Wars og gjerne et basseng. Og alle ønsker om en bedre klubb er viktige, så det må med. Så får en se om noe blir innfridd. 🥰

 

Dette er info som også neste klubb jeg besøker får; Høylandet PK. Rekruttering og en egen kveld med skyting for damer. Ta med en venn og åpen dag. Høylandet PK ønsker også å gjøre noe med det sosiale. Grilling og kaffekok blir koselig å komme til for klubbens medlemmer.

På vei ut fra møtet så møter vi 4 jenter som jeg spør om kunne tenke seg å prøve pistolskyting. Det kunne de. Så en skal se det skal rekrutteres raskt hos pistolklubben på Høylandet.

Gjengen fra Høylandet: Jogeir Saur, Kjell A Røtting og Georg Mjøsund

******

Vil dere også ha besøk av meg? Send meg en mail da: Wenche.horten @ skyting.no.