Informasjon om uttak EM, VM og Nordisk jr

Etter innstilling fra sportssjef har Toppidrettskomiteen godkjent endring av datoer for uttak til kommende EM, VM og Nordisk Mesterskap junior. Uttak vil bli presentert senest 08.07 på våre nettsider. Dette gjelder alle konkurranser til høsten, unntatt VM Para i Al Ain, som kommer til oppsatt dato senere.

TIK har også godkjent at NM Bane 2022 blir siste vurderingsstevne for alle øvelser, unntatt para.

Endringene kommer fordi felles EM i Moskva ble flyttet til andre arenaer til andre datoer enn oppsatt ved sesongstart, og fordi Norge ikke har deltagelse i WC Changwon. Ny dato for uttak gir mulighet for god forberedelse til samtlige mesterskap og skaper dermed den forutsigbarhet utøvere ønsker.

Utøvere med behov for signal om evt. uttak før dette pga utfordrende planlegging, og andre utøvere med evt andre spørsmål, kan kontakte sportssjef direkte på mail eller mobil.
Tor Idar Aune: tori @ skytinhg.no eller tlf nr 908 47 321.

Sportsplan blir oppdatert i løpet av kort tid med disse endringene.