Uttakskriterier for feltlandslaget 2022

Foto: garagecollection.no

Representasjonsutvalget i Breddeidrettskomiteen (BIK) har annonsert uttakskriteriene for Feltlandslaget 2022:

Uttak Feltlandslaget 2022
På grunn av mannskapsmangel har BIK besluttet, at det ikke vil bli arrangert et eget uttaksstevne til Feltlandslaget. Uttaket vil bli gjort på bakgrunn av de samlede resultatene til den enkelte etter innledende skyting, i Finfelt og Grovfelt (Kun Finfelt vil telle for Junior).

De fire beste sammenlagt i Finfelt og Grovfelt i klassene; Veteran (født i 1962 eller tidligere), Kvinner og Menn, vil få tilbud om plass. Og nr 5 og 6 får tilbud om å være reserver. For Junior ( 17-20 år) vil de fire beste i Finfelt få tilbud om plass. Og nr 5 og 6 får tilbud om å være reserver.

NB: Deltakeren må stille i riktig klasse, for å kunne bli tatt ut. Dvs at hen som stiller i V55 ikke kan bli tatt ut til klasse Kvinner eller Menn, for eksempel. Dette gjelder også om en person, som har fylt 60 år, stiller i klasse Kvinner eller Menn i NM, så kan hen ikke bli tatt ut til Veteranklassen i Nordisk. De aktuelle vil bli kontaktet så snart resultatene foreligger, etter endt skyting på lørdag.

For BIK/Trenerteamet
Thomas Haugland, Per Rune Magnussen og Morten Antonsen

 

Se dokumentet her:

Uttak Feltlandslaget 2022