Nå starter EM Leirdue

Fredag morgen skal fire norske skyttere i aksjon når EM Leirdue starter med individuelle konkurranser i OL-trap.

Etter en tjuvstart på mesterskapshøsten i starten av august med VM Viltmål, er det nå klart for en lang sammenhengende periode med både EM og VM i leirdue, pistol og rifle. I Larnaca på Kypros samles alle Europas beste leirdueskyttere til et EM som strekker seg over hele 18 dager.

OL-trap åpner EM med individuelle konkurranser fredag og lørdag. Ruben Grønbeck Lillerud, Jan Øivind Johansen og Espen Unneland skyter i herrenes seniorklasse, mens Rachelle Wolff er eneste norske kvinne på Kypros. Laget ledes av landslagstrener Magne Østby. Søndag skytes OL-trap Mixed Team, mens gutta skal skyte lagkonkurranse på mandag.

Skeetskytterne Tom Beier Jensen, Jørgen Engen og Erik Watndal skal først i aksjon 8-11.september.

Resultater fra EM blir å finne her: http://results.sius.com/Events.aspx?Championship=7b6d5fa7-8f85-4592-912e-65b74a47962b