Norma Ungdomscup starter straks opp igjen

Om ikke så alt for mange ukene starter Norma Ungdomscup opp igjen! Etter å endelig ha lagt bak oss alt av koronarestriksjoner på vårparten 2022, håper vi at cupen igjen kan være med på å skape stevneaktivitet for unge lovende pistol- og rifleskyttere rundt om i landet!

Klikk HER for å komme rett inn på Ungdomscupens side på skyting.no!

Hva er Norma Ungdomscup?

Norma Ungdomscup er en hjemmebanecup for unge luftpistol- og luftrifleskyttere i alderen 11-20 år. Om du er usikker på hvilken klasse du er i, send en mail til cupadministrator ved påmelding, så får du bistand. Målet med cupen er å legge til rette for konkurranseaktivitet i klubbene rundt om kring. Ved å la deltakerklubbene selv arrangere cuprunder på vanlige treningskvelder ca en gang i måneden, får skytterne i klubben mulighet til å delta i en stor hjemmebanecup hvor deltakerklubbene arrangerer og registrerer resultater samtidig. På den måten møter skyttere på tvers av klubber hverandre, uten å måtte reise langt for å kunne konkurrere!

Sidene våre er nå oppdatert

Norma Ungdomscups side er nå oppdatert med informasjon for 2022-2023 arrangementet. Både rundeoversikten og retningslinjene er oppdatert. Selv om det er ingen store endringer å legge merke til i regler og retningslinjer, ligger det fortsatt linket opp på siden.

Resultalistene er også oppdatert, og fjorårets resultater ligger nå linket opp i menyen på høyre side på NUC sin side. Der finner dere resultatene fra 2021-2022, sammen med resultater fra tidligere år. Ettersom resultatarket for 2022-2023 er blankt, er det mulig å fortløpende legge inn skyttere for 2022-2023 arrangementet allerede nå!

NB: fakturering for forrige arrangement, 2021-2022 er igang og vil komme til den enkelte klubb før vi starter opp igjen til høsten. Slik vil vi også gjøre det i år. Vi velger å etterfakturere klubbene for å få best orden og oversikt i tillegg til at klubbene på denne måten får mulighet til å melde på og trekke skyttere underveis i cupen, alt ettersom hva de ønsker selv.

Ønsker du å være med i år?

Legg inn de aktuelle skytterne i resultatskjemaet på NUC sin side på skyting.no, eller send ferdig utfylt påmeldingsskjema til cupadministrator oda.lovseth @ skyting.no. Har du spørsmål til påmelding eller arrangement, sendes henvendelsene til samme mailadresse :)

Håper vi ses igjen i år!