Uttak WC Rabat, H&N Cup og WC Kairo

Norges Skytterforbund har tatt ut utøvere til World Cup i leirdueskyting i Marokko i januar, H&N Cup pistol og rifle i Tyskland i januar og World Cup pistol og rifle i Egypt i februar. Uttaket er iht sportsplanen for 2023 og er godkjent av Toppidrettskomiteen. Som beskrevet i sportsplanen så stiller ikke Norge lag i juniorklassen i H&N Cup, men juniorer på pistol er tatt ut på seniorlaget og får muligheten til å skyte i seniorklassen i denne konkurransen.


World Cup leirdue Rabat, Marokko

Skeet
Jørgen Engen


H&N Cup pistol og rifle München, Tyskland

Pistol kvinner senior
Ann Helen Aune
Ane Bjørkås Torgersen
Tiril Fredrikke Schüller

Pistol menn senior
Hans Wang Nøstvold
Ole Harald Aas
Mattis Hembre

Rifle kvinner senior
Jeanette Hegg Duestad
Jenny Stene
Milda Marina Søberg Haugen

Rifle menn senior
Henrik Larsen
Jon-Hermann Hegg
Ole Martin Halvorsen
Simon Kolstad Claussen

Det kan være aktuelt å ta ut ytterligere en utøver i rifle kvinner senior, men dette avgjøres først etter Kisen Open i januar. Hvem som skyter de ulike øvelsene (individuelt og mixed team) avgjøres senere og kommuniseres direkte til utøverne.


World Cup pistol og rifle Kairo, Egypt

Pistol menn senior
Ole Harald Aas

Rifle kvinner senior
Jeanette Hegg Duestad
Jenny Stene
Milda Marina Søberg Haugen

Rifle menn senior
Henrik Larsen
Jon-Hermann Hegg
Ole Martin Halvorsen
Simon Kolstad Claussen

Det kan være aktuelt å ta ut ytterligere en utøver i rifle kvinner senior og en eller flere skyttere i pistol kvinner senior og menn senior, men dette avgjøres først etter Kisen Open i januar. Hvem som skyter de ulike øvelsene på 10 og 50 meter avgjøres senere og kommuniseres direkte til utøverne.