Siste mulighet for å melde seg på Norma Ungdomscup

Hei alle sammen, og godt nytt år!

Denne uken arrangeres tredje runde av Norma Ungdomscup, på rifle- og pistolbanene rundt om i Norge. For skyteglade ungdommer mellom 11 og 20 år. Runden starter i dag, mandag 9.januar, og avsluttes på søndag 15.januar. Alle resultater registreres på sidene våre som tidligere, i resultatskjemaet som ligger ute. Du kommer rett inn på resultatskjemaet ved å trykke her. 

Har du lyst til å bli med, men er ikke påmeldt enda? 

Det er fortsatt mulig å melde seg på. Det viktigste er at skytterne blir stående med tre resultater for å ha mulighet til å vinne premier. Cupen avsluttes i slutten av mars, totalt 5+1 runder (den siste er ekstrarunde for de som må skyte enda en runde for å få tre tellende resultat).

Dersom du har lyst til å melde deg på, send en mail til cupadministrator på oda.lovseth @ skyting.no.

Ut over det ønsker vi alle skyttere lykke til med første runde etter nyttår, den tredje totalt så langt i cupen. Nytt år, nye muligheter! Håper dere koser dere på skytebanene rundt om kring denne uken.