Klasseføring og startkort 2023

Klasseføringa 2023 ble fullført 6.januar, og alle skyttere (men unntak for noen rifleskyttere) skal kunne finne sine oppdaterte startkort på SkytterAdmin.

Logg deg på med Vipps eller ved å klikke IdrettensID-knappen (bruk da samme brukernavn og passord som på Min Idrett og andre NIF-sider). Du finner startkortet på SkytterAdmin ved å klikke navnet ditt i venstremenyen, og du kan laste det ned og skrive det ut ved å klikke pila til høyre for «Startkort».

Trenger du hjelp til å finne eller skrive ut startkortet, kontakt klubben din. Kommer du ikke inn på SkytterAdmin, kontakt klubben eller send en e-post til skytteradmin @ skyting.no.

Startkortet viser hvilken klasse du har kvalifisert deg til utfra resultatene du oppnådde i 2022, eller i tidligere år om du ikke konkurrerte i fjor. De som ikke deltar i stevner får også startkort og blir plassert i laveste klasse i aktuelle øvelser. Mener du at du er plassert i feil klasse i en øvelse eller du mangler en øvelse på startkortet, kontakt klubben for hjelp; klubben har tilgang til å redigere startkortet ditt manuelt. Feil på startkortet kan for eksempel skyldes at stevneresultat fra 2022 ikke er rapportert inn.

Det gjenstår noen rifleøvelser der klasseføringen ikke er fullført, noen rifleskyttere vil derfor fortsatt ha startkort som det står 2022 på. Vi håper å få orden på dette i løpet av inneværende uke.