NSF inngår samarbeid med Macron

Denne uken ble det spennende samarbeidet med ny klesleverandør til Norges Skytterforbund – Macron – markert med utdeling av reise- og representasjonsantrekk til noen av våre beste rifleutøvere i forbindelse med en trening i Alfhallen. Hele Skytterlandslaget vil få utdelt Macron-tøy; basert på ulike «pakker» avhengig av utøverstatus.

Macron er et anerkjent internasjonalt merke innen sportsklær, fortsatt størst innen ballidretter, spesielt fotball, med ambisjoner om å bli en stor aktør også innen andre idretter. «Vi er svært glade for å ha inngått en langsiktig avtale med Macron, og vi ser virkelig frem til samarbeidet» sier generalsekretær Per Iversen. «Våre topputøvere har tatt imot de nye klærne med stor entusiasme, og vi ser nå frem til å kunne tilby våre klubber et spennende klubbsortiment via Macron.»

Vår nye samarbeidspartner sier det følgende: «Vi i Macron ønsker å komme i kontakt med alle klubbene som tilhører Norges Skytterforbund. Vi setter opp kolleksjon og utformer eget design, med deres egne logoer og sponsorer. Alle klubber får egen nettbutikk hvor klubb og medlemmer kan handle fritt hele året. Hos oss er det ingen mellomledd, vi kan dermed gi deres klubb gode betingelser. Lik bekledning bygger klubbfølelse og identitet! Vi ser frem til å høre fra dere.»

Ansvarlig for Skytterklubber hos Macron er Benjamin Tønnessen. Telefon: 98 12 89 85. Mail: benjamin @ macron.no

NSF gjør for ordens skyld oppmerksom på det ikke ligger noen forpliktelser på klubbleddet; Macron-klær og utstyr (bagger etc) vil kun være et spennende, frivillig tilbud til klubbene. NSF har heller ingen økonomiske fordeler av det som vil selges på klubbsiden; alle rabatter tilfaller den enkelte klubb/medlem. NSF ønsker å tilrettelegge for et optimalt samarbeid, til glede for alle parter. Dette betyr at Macron vil få mulighet til å distribuere tilbud til klubbene via våre interne kanaler som e-post og hjemmeside. Men man behøver selvsagt ikke å vente på dette – ta gjerne kontakt med Benjamin hos Macron så fort som mulig!