15. plass til Jørgen Engen i årets første WC

Skeetskytter Jørgen Engen ble til slutt nummer 15 i årets første WC-konkurranse, som ble arrangert i Rabat, Marokko. Dette ble en fin start på sesongen for Jørgen, som bare var en treff fra omskyting om de siste finaleplassene. Med treff på alle de første 90 skuddene var Jørgen i ledelse etter både første, andre og tredje serie. Med 23 på fjerde var han på delt 3.plass før de siste 25 skuddene. En ny serie på 23 med bom på skudd 121, sendte han akkurat utenfor finale.

Mehelba fra Egypt og Mavrommatis fra Hellas var best i kvalifiseringen med 124 treff, med britiske Llewellin på tredje med 123 treff. Så fulgte sju skyttere med 122 treff.
I finalen vant Mavrommatis foran Mehelba og italienske Palmucci. 70 skyttere deltok i skeet menn.

Jørgen var vår eneste deltager i denne WC-runden i leirdue. For resultater, se hos ISSF.