Dommerkurs og Trenerkurs i NSF

Sesongen 2023 er godt i gang, og vi registrerer gledelig at aktiviteten ute i klubber og krets nå øker. I dette innlegget ønsker vi å rette et spesielt fokus mot våre dommerkurs og trenerkurs.

De siste årene har vi opplevd en økt etterspørsel etter dommerkurs og trenerkurs blant våre medlemmer. I takt med at etterspørselen har økt, arrangeres det nå hyppigere kurs ute i kretsene enn tidligere.                                                                                                                                                                                                                                                                                                               Basert på henvendelsene så langt i år virker det til at den økende trenden fortsetter i år også! I løpet av den neste måneden skal det arrangeres til sammen 7 dommer- og trenerkurs ute i kretsene. Vi er glad for alle henvendelser med ønske om å arrangere dommerkurs eller trenerkurs. Ta kontakt med oss – vi setter gjerne opp flere kurs!

At det nå arrangeres flere kurs kan gi en positiv effekt for klubber ved at flere dommere og trenere har mulighet til å bli autorisert. Dette vil sikre økt kompetanse i klubbene, samtidig som det gir mulighet for økt egenutvikling for medlemmene på sitt felt.

Ønsker du å delta på et av våre kurs? Se vår kurskalender med oversikt over hvor og når det arrangeres kurs ved å trykke her: Kurskalender

Ønsker din klubb å arrangere et trenerkurs eller dommerkurs med en av våre dyktige kursholdere? Vi oppfordrer alle klubber som ønsker å arrangere kurs til å ta kontakt med sin krets. Det er også mulig å ta kontakt direkte med NSF.

For mer informasjon om våre kurs kan du trykke deg inn på vår utdanningsside ved å følge denne lenken: NSF utdanning

Har du spørsmål angående kurs? Ta kontakt med kursansvarlig i NSF, Henrik Alvær (henrik.alvaer @ skyting.no).