Vurderingsstevner Rifle

Det blir vurderingsstevner for internasjonale konkurranser for rifle helga 25-26.03.

Fredrikstad MSL har satt opp to vurderingsstevner, ett på lørdag 25.03 og ett på søndag 26.03 i øvelsene 50 meter match for junior og senior, samt 50 meter R6 og R9 for SH1 og SH2. Påmelding er åpnet med frist 12.03 (påmelding via Skytteradmin). Det skytes kvalifisering i alle klasser og finaler settes opp når vi vet antall påmeldte og vurderer dette opp mot banekapasiteten.

Det settes også opp to stevner på 50 meter match i Meråker lørdag 25.03. Her skal det være mulig å skyte to matcher samme dag med ønsket pause mellom. Det er også mulig å sette opp skyting i R6 og R9 hvis påmelding. Dette er et alternativ for skyttere i Midt-Norge og omegn for å slippe lang reisevei til Fredrikstad. Evt. finaler vurderes på samme måte etter at påmelding er avsluttet. Stevnet åpnes straks for påmelding (påmelding via Skytteradmin).

Selv med innendørs skyting kan det være forskjeller på forholdene fra bane til bane. Dette blir det tatt hensyn til i vurderingen av utøvere for uttak til kommende WC og internasjonale mesterskap.