Har du tilbakemeldinger til Norma Ungdomscup?

Norma Ungdomscup er et hjemmebanearrangement som har blitt arrangert i regi av Norges Skytterforbund, støttet av Norma og RWS, siden 2017. Arrangementet gir unge pistol- og rifleskyttere i alderen 11 til og med 20 år muligheten til å konkurrere mot hverandre uavhengig av hvor de bor og skyter til daglig. Ved å registrere resultater på nett, rangeres og matches skytterne fra runde til runde. Dette senker terskelen for ung aktivitet i klubb, konkurransetrening, matching mot andre skyttere og ikke minst bidrar arrangementet til å senke kostnadene knyttet til reising for å delta på stevner.

Som nevnt har denne cupen foregått mer eller mindre uavbrutt siden 2017. Vi har hele tiden hatt som mål å holde cupen aktuell og tilpasse den ungdommenes ønsker og behov. Selv om koronaen i en periode satt en stopper for avvikling av enkelte runder i enkelte deler av landet har interessen for cupen vært stor, og mange unge har deltatt. Dette gjør at vi fortsatt har et ønske om å tilrettelegge og tilpasse cupen på best mulig måte.

Ettersom vi nå nærmer oss slutten av cupens 2022/2023 utgave, ønsker vi å høre fra dere! Enten om du er forelder, støtteapparat, frivillig i klubb eller skytter selv. Pistol og rifle. Vi ønsker å få tilbakemeldinger på hva dere tenker om cupen, om dere har noen innspill, tanker om rangering, premiering eller lignende. Det dere måtte sitte med av tanker og ideer er mye verdt for oss, og vi ønsker å sette oss ned i slutten av denne utgaven av arrangementet for å se på innspill i planleggingen av neste utgave, 2023/2024.

For å komme med tilbakemeldinger og innspill, send en mail til cupadministrator Oda Løvseth, på oda.lovseth @ skyting.no. Tilbakemeldinger og innspill tas i mot med åpne armer helt frem til påskeferien.

Vi håper å høre fra dere! Og lykke til med siste runde av årets Norma Ungdomscup.