Følg NM-veka

Følg NM-Veka

NM 50 meter rifle arrangeres som en del av NM-Veka 2023, og er en av mange idretter som avholder sitt norgesmesterskap mellom 16.-21. juni i Trondheim og Stjørdal. Rifle avholdes i Levanger av Levanger Sportsskytterlag fra 16.-18. juni.

Tidsplan: Tidsplan, NM-Veka 2023, NSF
Live-visning:
Trykk her for live-visning.
Resultatlister: Trykk her for resultatlister fortløpende (match og liggende).
Trykk her for resultatlister for mix-lag.
Oppropslister og øvrig informasjon finner du på arrangørs hjemmeside her.

NRK vil i løpet av helgen komme å lage reportasje på Levanger, mer informasjon om sending kommer. Ellers anbefaler vi å ta en titt på NRKs sendeskjema, da det er mange spennende idretter i løpet av dagene. Det vil også komme mye god informasjon på Facebook arrangementet: NM-Veka 2023, i tillegg @idrettsforbundet på Instagram.

Vi vil også oppdatere med bilder og saker fortløpende på vår Facebook- og Instagramkonto.

 

Mer informasjon om NM-Veka finner du her.