Invitasjon til landsstevnet for rekrutter 50m 2023

Årets Landsstevne for rekrutter 50m arrangeres lørdag 10. juni av Vestre Bærum Salongskytterlag (VBS).

Stevnet finner sted på Jordbru Riflebane i Bærum lørdag 10. juni.

Fredag 9. juni arrangeres et kveldsstevne for ungdom på 50m. 3×10 skudd (1/4 match) som ikke inngår i selve Landsstevnet. Her er det mulig for alle mellom 12-16 år å melde seg på. Se mer informasjon i invitasjonen.

Invitasjon og program finner du her: Landsstevnet for rekrutter 50m 2023

Vi i Norges Skytterforbund og Vestre Bærum Salongskytterlag gleder oss til Landsstevnet for rekrutter 50m 2023, og ønsker dere alle velkommen til Jordbru i juni!

 

Påmelding: 

VBS ønsker at påmelding skjer samlet fra hver klubb på e-post til: vbs.skyting @ gmail.com. Bruk påmeldingsskjema som du finner ved å trykke her.

Påmeldingsfrist: 31. mai.

 

Startlister 

Startlister vil bli lagt ut på NSFs hjemmeside skyting.no i forkant av stevnet.

 

Hva er Landsstevnet for rekrutter?

Landsstevnet for rekrutter er et landsomfattende arrangement for rekrutter t.o.m. 16 år i aldersbestemte klasser. Stevnet er et breddearrangement og arrangeres hvert år på både 10m og 50m. Det kreves ikke at man er medlem av en NSF-klubb for å kunne delta. På 50m-stevnet er skyttere fra Det frivillige Skyttervesen (DFS) og skiskyting også velkommen til å delta.

Norges Skytterforbund (NSF) oppfordrer klubber til å samle alle ungdommene med foreldre – uavhengig av nivå og treningsmengde – og ta med dem på Landsstevnet for rekrutter! Som klubb kan man gjøre litt ekstra ut av det å planlegge felles overnatting og måltid, dette er med på å gjøre det til en skikkelig sosial tur!