NM OL-trap og NM Compak Sporting på plass i terminlista

Også i år skal NM OL-trap avholdes på Løvenskioldbanen, denne gangen i regi av Oslo Skeet- og Trapklubb (i samarbeid med NSF og Løvenskioldbanen skytesenter AS). Arrangementshelga blir 5.-6. august, med offisiell trening fredag 4. august. For påmelding og annen informasjon, se leirdue.net.

Seinere samme måned, nærmere bestemt helga 26. og 27. august, inviterer Holmestrand Hagleskytterklubb (Team Hagleskyting) til NM FITASC Compak Sporting. Mesterskapet arrangeres i samarbeid med Andebu JFF og blir avholdt på Håsken skytebane i Andebu. For påmelding etc., se etterhvert leirdue.net.

Det er fortsatt to 2023-mesterskap som mangler arrangør, NM PPC og NM FITASC Sporting. Interesserte klubber kan kontakte Breddeidrettskomiteen v/Hilde Johansen Ertnes, hilde.belgen.johansen @ outlook.com.