WC lerdue i Lonato

Lerduebyen Lonato inviterer i neste uke til årets siste ordinære WC-runde for hagleskytterne, og Norge stiller med tre utøvere; Jørgen Engen og Erik Watndal i skeet og Ruben Grønbeck Lillerud i OL-trap. Alle tre har oppnådd fine resultater i sine siste internasjonale konkurranser; Jørgen ble nr. 10 i European Games og i WC Kairo ble det 7.plass på Erik og 12. plass på Ruben. Vi håper på enda bedre plasseringer i Italia kommende uke.

Skeet er første øvelse på programmet, den individuelle øvelsen skytes over tre dager: 50 duer mandag 10. og tirsdag 11.7 og avslutning onsdag 12.7  med 25 duer og finale. OL-trap individuelt skytes lørdag 15.7 (75 duer) og søndag 16.7 (50 duer + finale).

Fullstendig program og etter hvert resultater finner dere hos ISSF: https://www.issf-sports.org/competitions/venue.ashx?cshipid=3115.