Klassifiserings- og parasamling i Alfhallen!

Samling luftrifle – og pistol!

Norges Skytterforbund inviterer til samling i luftrifle- og pistol i Alfhallen. Dette er en fin mulighet til å få trene med andre paraskyttere, eventuelt også få trening mot NM på Melhus i oktober. For skyttere som ønsker klassifisering, er dette også en viktig samling for å få gjennomført dette. Det blir ikke satt opp ny klassifiseringssamling før i 2024.

Sted: Alfhallen: Dugnadsveien 13, 2040 Kløfta
Tid: Lørdag, 23. september – søndag, 24. september

Program:
Det kan forekomme endringer i programmet.

Lørdag, 23. september: 
10.00-10.30: Program for dagen
10.30-12.00: Skyting
12.30-13.30: Lunsj
13.30-15.30: Skyting
15.30-16.00: Evaluering og oppsummering av dagen.

Søndag, 24. september:
09.00-09.30: Program for dagen
09.30-12.00: Skyting
12.00 – 13.00: Lunsj
13.00-14.30: Skyting
14.30-15.00: Avslutning og evaluering
15.00: Avreise.

Utøvere som skal klassifiseres blir klassifisert i løpet av helgen, på banen. Klassifiseringen tar en time, og tidspunkt vil bli gitt i god tid før samlingen.

Instruktører:
Pistol: Petter Bratli
Rifle: Heidi Sørlie-Rogne, Stian Sørlie-Rogne

Hva må du ha med?
Skytterne tar selv med skyteutstyr og ammunisjon til trening. Dersom det er behov for eventuell lån av utstyr, bes gi beskjed ved påmelding.

For utøvere som skal klassifiseres: Det bes også fylle ut skjema hos lege, som skal sendes inn i forkant av samlingen, samt tas med på samlingen. Skjemaet blir sendt på mail etter påmelding til samlingen. Skjemaet skal være sendt inn innen 18. september.

Påmelding:
Du melder deg på samlingen ved å fylle ut dette skjemaet. Vi presiserer særlig å få mailadressen rett, slik at informasjon blir mottatt før samlingen. Det er maksantall på plasser, så det er førstemann til mølla på påmelding. Du vil få beskjed og informasjon når påmelding er mottatt, og plass på samlingen er gitt. Påmeldingsfristen er 11. september.

Kostnader:
Samlingens egenandel er 200 kr.

For skyttere som skal klassifiseres:
Det gis reisestøtte (regnes fra avstand til samlingen) og dekket hotell for utøvere som skal klassifiseres.

Klassifisering:
Klassifisering blir gjennomført for å sikre rettferdig konkurranse på bakgrunn av funksjonsnedsettelse, og følger internasjonale retningslinjer og regler for klassifisering. Klassifisering er en test av styrke og bevegelse i muskler og ledd, som sammen med medisinsk skjema gir grunnlag for skytter å få tildelt klasse. Dersom utøveren blir klassifisert, blir det tildelt en klasse, samt få en oppklaring rundt hvilke hjelpemidler som er lov å benytte seg av.

Mer om klassifisering kan du lese her.