NM Compak Sporting vel gjennomført

Team Hagleskyting har i helgen arrangert NM i Compak Sporting, og det har vært mye god skyting i Andebu. Vi gratulerer norgesmestere, medaljevinnere og utøvere med gode prestasjoner under årets NM. I tillegg takker vi Team Hagleskyting for et flott arrangement!

Med 138 skyttere på start, var det ingen tvil om at det har vært en hektisk helg, og mye skyting. Det har stort sett pågått hele helgen på alle fire baner hos Andebu JFF, og norgesmestere er kåret. Etter 200 konkurtanseduer fordelt på lørdag og søndag, var Kenneth Lilleødegård best av alle med 194 treff, og ble norgesmester i klasse åpen. I kvinneklassen ble Åshild Camilla Nordli norgesmester med 167 treff.

I juniorklassen ble det svært spennende i gullduellen, da Oscar Bratlie gjennomførte gode serier på siste dag. Etter 200 hadde Oscar og Nicolai Lungström begge 184 treff. Nicolai var best i omskyting med 20 treff, mot Oscars 17, og ble norgesmester. Vi legger til at Oscar fortsatt skyter i ungdomsklassen!

Thomas Nyberget ble norgesmester i veteranklassen med 189 treff, dette var også nest best resultat i hele mesterskapet.

Lagsytingen ble vunnet av Brunlanes SS 1 med 561 treff, på laget var Magne Gusland, Martin Røsrud Graven og Tom Nalum. Det var 5 poeng ned til Glåmdal LS 1, som tok sølvet.

Fullstendige resultatlister finner du her.