Invitasjon til Landsstevnet for rekrutter 50m 2023

Årets Landsstevnet for rekrutter 50m arrangeres lørdag 9. september av Elverum Sportskytterklubb som på kort varsel har tatt på seg stevnet. Landsstevnet arrangeres under Elverum Open hvor det også er NM 300m for alle klasser og NM 50m for U-16 og veteraner. Det ligger med andre ord an til en skikkelig avslutning på utendørssesongen.

Stevnet skulle i utgangspunktet arrangeres tidligere i sommer av Vestre Bærum Salongskytterlag, men på grunn av manglende påmelding ble stevnet avlyst.

Invitasjon

Invitasjon finner du her: Landsstevnet for rekrutter 50m.

Påmelding

Vi ønsker at påmelding skjer samlet fra hver klubb på e-post til: skytterbjorn @ gmail.com. Bruk påmeldingsskjema som du finner ved å trykke her.

Påmeldingsfrist: 1. september.

Startlister 

Startlister vil bli lagt ut på Elverum Sportskytterklubb sin hjemmeside og på NSFs hjemmeside senest 4. september.

Elverum Open

Landsstevnet for rekrutter arrangeres under Elverum Open. Arrangør vil etter beste evne legge til rette for skyttere som skal delta på både NM og Landsstevnet for rekrutter. Gi gjerne beskjed til arrangør dersom du skal delta på begge konkurranser. Mer informasjon om Elverum Open finner du på hjemmesiden til Elverum Sportskytterklubb her.

Hva er Landsstevnet for rekrutter?

Landsstevnet for rekrutter er et landsomfattende arrangement for rekrutter t.o.m. 16 år i aldersbestemte klasser. NSF oppfordrer klubber til å samle alle ungdommene med foreldre – uavhengig av nivå og treningsmengde – og ta med dem på landsstevnet for rekrutter! Som klubb kan man gjøre litt ekstra ut av det å planlegge felles overnatting og måltid, dette er med på å gjøre det til en skikkelig sosial tur! Vi minner om at stevnet er åpent for alle uansett sportslig nivå, og rekruttene trenger ikke medlemskap i klubb for å delta.

Vil din klubb arrangere Landsstevnet for rekrutter 10m i 2024?

NSF søker etter arrangør for Landsstevnet for rekrutter 10m i 2024. Ønsker din klubb å arrangere stevnet? Mer informasjon om hva som kreves av arrangør finner du her. Søknadsfrist er 10. september.