4 norske skyttere avslutter WC-sesongen i Rio

I dag starter årets siste World Cup i skyting. På plass i Rio er fire norske skyttere som skal konkurrere fram til og med mandag i neste uke. WC-runden samler utøvere fra 40 nasjoner, og alle de beste nasjonene fra VM er på plass. Verdens beste skytternasjon Kina stiller for eksempel med hele 36 utøvere.

Først ut av de norske er Ole-Harald Aas (bildet), som skyter 10 meter luftpistol i dag og silhuettpistol søndag og mandag. Fredag er Jeanette Hegg Duestad og Jon-Hermann Hegg i aksjon på 10 meter luftrifle mixed team, og lørdag skyter disse to og Jenny Stene de individuelle konkurransene på 10 meter luftrifle. Jon-Hermann skyter 50 meter match på søndag og Jeanette og Jenny det samme på mandag.

Vi følger opp konkurransene med jevnlige oppdateringer på Facebook. Konkurranseprogrammet finner du her (husk at Rio ligger 5 timer bak Norge i tid), resultatene oppdateres her, og det vil som vanlig bli live-sendinger fra finalene.