To nye NM i oktober: NM FITASC Sporting og NM PPC

Seint, men godt! Nå er NM-kalenderen 2023 komplett, de to siste mesterskapene har fått arrangør: NM FITASC Sporting avholdes 7.-8. oktober i Vestfold og NM PPC 13.-15. oktober i Bergen.

NM FITASC Sporting
Mesterskapet avholdes av Brunlanes Sportsskyttere og Holmestrand Hagleskytterklubb/Team Hagleskyting. Mesterskapet går over to dager; 50 duer på Stokke JFFs bane lørdag og 50 duer på Brunlanes JFFs bane søndag. Stevnet  ble fulltegnet på 8 timer, men hold kontakten med arrangøren, kanskje noen melder seg av.
Les mer på leirdue.net: http://www.leirdue.net/?stevne=10071.

NM PPC
Mesterskapet arrangeres av Åsane Pistolklubb på klubbens bane, Jonahola, i Arnavegen (Ytre Arna) øst for Bergen. Du finner all nødvendig informasjon i arrangørens innbydelse. Påmeldingsfrist er 1. oktober, bruk skjemaet som følger med innbydelsen.