Flott norsk innsats i Nordisk mesterskap i feltpistol

Det ble laggull til kvinnene og veteranene i den nordiske landskampen i feltpistol i Danmark lørdag, og individuelt ble det 3 sølv og en bronse. Mesterskapet ble avholdt på banen Igelsø Grusgrav på Sjælland, Danmark i en krevende løype var krevende med masse små skiver på relativt lange hold. Det var jevne konkurranser, særlig i kvinneklassen, der Norge vant bare 1 poeng foran Sverige.

De individuelle sølvmedaljene ble vunnet av Reidunn Ann Støle blant kvinnene, Tore Vrålstad i herreklassen og Jakob Kråkevik i veteran. Eline Melkild Aalmo sikra seg bronse etter omskyting i juniorklassen. I kvinneklassen fulgte resten av laget godt opp, Britt Elena Wollan, Målfrid Vannebo og Ingunn Engelsen tok plassene 4-6. Det var flere norske skyttere som sikra seg plasseringer blant topp 6 i sine klasser; Gisle Enge ble nr.6 i herreklassen, Erik Hagelunds nr. 5 blant juniorene og Are Wivestad og Terje Lindanger sikra seg hhv. 4.- og 5.plass i veteranklassen. Verdt å nevnte er også at den norske troppens ledere tok en klar seier i lederklassen.

Resultatene finner du her.