NSF inviterer til Jentesamling!

NSF inviterer igjen til jentesamling! Denne gang på Norges Idrettshøgskole (NIH) på Sognsvann. Vi har satt sammen et godt og variert program, og vi er heldige å få besøk av Idrettspresidenten Zaineb Al-Samarai og fra Skytterlandslaget kommer Jeanette Hegg Duestad og Jenny Stene. I tillegg får vi besøk av Sunn Jenteidrett, og Norges Volleyforbund og Norges Basketballforbund vil fortelle om sine vellykkede tiltak rettet mot jenter i klubb.

Det blir stort fokus på gode diskusjoner og deling av erfaringer for tiltak rettet mot jenter, samt få nye idéer til fremtidens aktiviteter. I tillegg blir det lærerike foredrag med informasjon man kan ta med seg inn i hverdagen, både på og utenfor skytebanen.

En del av programmet er todelt, med diskusjon mellom deltagere, og treningsøkt med Jeanette og Jenny. Treningsøkten har fokus på stabilitet og styrketrening for skyttere, samt skadefri trening. Deltakere bør derfor ta med tøy til å være aktiv i.

Vi gleder oss til en dag fylt med gode innspill og godt engasjement, og håper vi sammen kan finne ut av veien videre i prosjektet!

Sted: Norges Idrettshøgskole: Sognsveien 220, 0863 Oslo.
Tid: Lørdag, 11. november 2023, 09.00-18.00
Målgruppe: Alle jenter i NSFs klubber fra 15 år og oppover. 

Påmelding:

Påmeldingsavgiften er 350 kr (inkluderer foredrag, lunsj og pausesnacks).
Parkering på Sognsvann er gratis. Påmelding gjøres i iSonen, som du finner her.
Påmeldingsfrist: 28. oktober

Ser du etter overnatting?

Scandic Olympiatoppen Sportshotell ligger rett ved Norges Idrettshøgskole og tilbyr idrettspris. Benytt bookingkode: D000025253 for å få idrettspris.

Thon Hotell Ullevål Stadion er et annet hotell som ligger i nærheten, og du kommer deg enkelt til Sognsvann fra Ullevål Stadion ved å benytte t-banen. Ved booking av alle Thon Hotels, kan du bruke denne direktelinken for å få rabattkode på overnatting.

HI Oslo Haraldsheim er også et prisgunstig alternativ, og er et hostel ikke langt fra sentrum. Mer om hostellet finner du her.