Resultatløsning uten elektronikk!

Klubbutvikler Wenche Horten har denne gang vært hos Brummundal Pistolklubb, og denne gang også latt seg imponere over lur løsning i klubb.

Aina Hansson sitter i styret, og ser frem til å skape tiltak for barn og unge!

13 år gamle Anniken Granheim oppfordrer fler unge til å prøve skyting i Brummundal!

Med 20 skiver utendørs, 10 innendørs, samt en fin feltløype ligger alt tilrette for å øke rekrutteringen mot yngre skyttere, noe som står øverst på klubbens priotieringsliste. Med dette kommer også ønske om å utdanne flere trenere, for å skape mer organisering rundt trenere, og ta i mot skyttere som måtte komme.

I tillegg til rekruttering for unge skyttere, er anlegget også tilrettelagt for paraskyttere, og de håper også å rekruttere fler parautøvere! Aina understreker at alle er velkomne til å prøve skyting i klubben!

 

 

Resultatservice
Klubben har per i dag ikke elektronikk, men bruker programmet Inrx. Dette er en resultatservice til bane- og feltstevner, og viser live resultater, i tillegg til at kjente og kjære kan følge utøverne direkte på nett.

Dette var en løsning som for første gang ble tatt i bruk på NM Felt på Oppdal i 2022, og etter å ha prøvd dette tok de kontakt med Hedmark Skytterkrets for støtte. Dette ble starten på en ordning for flere klubber i kretsen, og sammen med Rena Pk, Åsnes Finnskog Pk, Hamar Sportsskyttere og klubben i Brummundal, ble det enighet om å ta i bruk denne løsningen.

Da nettbrett kom på salg, ble det kjøpt inn 11 stk., og Brummundal Pk ble første klubb til å ta i bruk løsningen våren 2023. Med ett nettbrett på hver standplass, og dommere skriver inn treff, skiver og soner. Dermed går resultatene live, og ligger inne på inrx.org – og alle kan følge sin skytter gjennom konkurransen. Når siste skudd er skutt, legges resultatene inn på en live resultatliste.

Det samme systemet vil brukes NM felt 2024, som arrangeres i samarbeid med Rena pistolklubb.

Medlemssystem – i samarbeid med våpenkontoret
Klubben bruker Spoortz sin løsning, som er app til Apple og Android brukere, som synkoronseres mot medlemsdatabasen. På den måten kan man registrere oppmøte på hver enkelt skytter. Våpenkontoret og Spoortz har utviklet en rapport fra systemet, som er godkjent mot oppmøteloggen, og kan hentes ved søknad om våpen.

På denne måten kan medlemsansvarlig signere for medlemmet, og legges ved søknaden.

Må bare deles
Jeg må understreke at jeg er i møte med mange klubber som benytter seg av gode systemer, men dette krever mindre ressurser, og er enkelt. Det er selvsagt mer spennende å følge med for alle hjemme med enkle systemer og god oversikt, og ingen tvil om at dette er løsninger som fungerer godt. Jeg håper at dette er til inspirasjon for fler klubber, sier Wenche.