Klart for årets to siste NM

Denne helga arrangeres årets to siste norgesmesterskap; NM PPC og NM luftvåpen.

NM PPC
NM PPC 2023 blir avholdt i Bergen med Åsane PK som arrangør. Det konkurreres i fire individuelle klasser, foruten to lagskytinger: pistol og revolver. Totalt er det 25 deltagere som vil konkurrere i årets PPC-NM. NSF ønsker både arrangør og deltagere lykke til.

Norgesmesterskapet starter lørdag, og du finner informasjon om NM’et her: https://asanepk.no.

NM LUFT
På Melhus vil det ikke smelle like høyt, men NM luftvåpen er selvsagt et viktig og spennende NM, med alle våre beste utøvere på plass, både i rifle og pistol. Totalt sett vil det delta ca. 250 skyttere under årets NM luft. Som følge av reglene for utdeling av Kongepokal, vil Kongepokalen for kvinner deles ut på Melhus. Hvilket resultat på kvinnesiden som vil fremstå som best gjennom 2023, og dermed medføre tildeling av denne gjeve premien, gjenstår å se. NSF ser frem til mesterskapet, og er sikker på at alle involverte vil oppleve fine skytterdager i Trøndelag.

Norgesmesterskapet starter fredag der første laget er arrangørlaget, mens resterende av lagene ut kvelden skyter den uoffisielle øvelsen sprintluft. Kvinner og junior kvinner skyter første laget lørdag morgen, og deretter blir det et tett program!

Mer informasjon NM finner du her: https://melhus-ss.no/nm-luft-2023/

Vi vil også oppdatere på Facebook gjennom helgen. Vi ønsker enn så lenge arrangører lykke til i siste innspurt, og skyttere med siste forberedelser!