Vellykket åpen dag i Alta!

Lørdag, 14. oktober var gjengen i Alta Sportsskytterklubb klare til å ta i mot mange skyttere på Kvenvikmoen pistolbane. Hele 115 skyttere kom innom skytebanen, det var god blanding av både voksne, barn og unge.

Det var svært godt humør og god stemning både av engasjerte frivillige, og alle som kom for å prøve pistolskyting. Alta Sportsskyttere er svært godt fornøyd med arrangementet, og det kommer til å bli arrangert flere slike dager i løpet av neste år.

Responsen har vært kjempegod, vi er overveldet av alle positive tilbakemeldinger vi fikk, og at så mange var innom Kvenvikmoen pistolbane.

Tilbakemeldingene er at de gjerne skulle tatt fler bilder, men det ble mye annet å gjøre, som gjorde at de ikke rakk like mye fotografering som planlagt – noe man tar med seg videre.

God dekning i forkant

Alta Sportsskytterklubb har brukt Skyt med oss materiale, og reklamert både på sosiale medier, hengt opp plakater, i tillegg tok de kontakt med lokalavisen i forkant, som lagde en god sak om åpen dag. De var også på besøk på selve dagen, og det ble også laget et godt oppslag i etterkant.

Dermed er aktivitetstilbudet for skyting i Alta godt kommunisert, og håper de som ikke hadde anledning til å delta på åpen dag, likevel også kommer innom banen.

Godt gjort!

Kunne klubben din tenkt seg å arrangere Skyt med oss – Åpen dag?

Du kan laste ned materiell til sosiale medier, og bestille gratis plakater og diplomer på denne siden. Klubben kan etter gjennomføring av åpen dag søke, og få inntil 3000 kroner for gjennomført tiltak!