Lys fremtid på Lillehammer!

Wenche Horten har denne uken vært på klubbesøk i Lillehammer Pistolklubb. Bildet viser fra venstre; Truls K. Strand, Magne Christoffer Strand, Johnny Strøm, Frank Ottesen, Jan Egil Strandum og Jan Erik Haslum.

Syv styremedlemmer møte klare til å få innspill og sammen finne noen løsninger til klubben. Det oste av positivitet, dette var et styret som har et brennende engasjement for å utvikle klubben sin videre, sier Wenche.

Klubben har noen utfordringer med anlegget, dette har de tilgang til kun to dager i uken, som også gjør at det er utfordrende å rekruttere. Dermed gikk mye av tiden til å tenke løsninger på anleggsproblematikken, og eventuelt se på muligheter til å finne lokaler med mer skytetid og litt mer fleksibilitet. Det store målet er å rekruttere flere yngre og etter hvert etablere en egen ungdomsgruppe.

De ønsker en sosial samlingsarena for alle, og ikke bare et sted hvor man skyter. Klubbhuset skal være fullt med god stemning og muligheter for ekstra utenfor selve treningene. For å kunne etablere bedre treninger, var det også snakk om at flere ønsker å ta trenerkurs og eventuelt dommerkurs etter hvert. På denne måten kan de få mer erfaringer og kunnskap til å utvikle også selve skytetreningene og skape mer aktivitet.

De synes det var trivelig med besøk fra NSF for første gang, og jeg må si jeg dro fra Lillehammer med ekstra engasjement. Dette er en god gjeng som kan få til mye fint i Lillehammer, og jeg har stor tro på at de etter hvert vil klare å utvikle seg som klubb, men også få til flere tiltak i tiden som kommer, fortsetter Wenche.

Jeg takker for en fin kveld, og vi har sammen utarbeidet en plan med punkter rundt det vi har snakket om. Videre minner jeg på at alle klubber kan spørre meg om besøk, dette er et gratis tiltak, og jeg deler gledelig informasjon og erfaringer videre fra andre klubber, avslutter Wenche.

Vil du gjøre som Lillehammer pistolklubb og få besøk av klubbutvikler? Kontakt Wenche på: wenche.horten @ skyting.no.