God gjennomføring av kvinnekveld hos Bærum Pk!

Fin kvinnekveld hos Bærum Pistolklubb!

Bærum Pistolklubb arrangerte fredag kveld kvinnekveld, som er et av tiltakene i klubben for å sikre fler aktive kvinner i klubben. Det er mange kvinnelige medlemmer i klubben, men det er ikke ofte dette gjenspeiles på trening.

Jenny Hervard er en av pådriverne for å sikre flere tiltak mot kvinner, målet er å få flere kvinner med på trening, stevner og mesterskap. – Tiltaket startet fordi jeg og to andre kvinner i klubben ønsket flere kvinner på trening, forteller Jenny.

Vi har hatt ulike temaer på disse kveldene, og avslutter gjerne med skytetrening. Dette kan være våpenpuss og trening, eller som ikveld; pizza og prat etterfulgt av en treningsøkt.

Det var 8 kvinner på denne kvinnekvelden, og det var strålende stemning på banen. «Jeg fikk jo lyst til å melde meg inn i pistolklubben med en gang, det var så mye hjelp og veiledning og få, i tillegg var det utrolig koselig», forteller Gyda Winther, som var tilstede fra NSF.

Jeg håper på flere tiltak fremover, og at det dukker opp mange kvinner både på trening, men også på kvinnekvelder. Det er viktig for oss å få aktive kvinner, og ser at dette tiltaket hjelper, understreker Jenny.

Vi er imponerte over Bærum Pk, og oppfordrer andre klubber til å gjøre det samme!

Visste du at dette også er tiltak klubben kan søke midler om fra NSF?

Les mer om dette her (Rekrutterings- og aktivitetstiltak).