Uttak til H&N Cup og World Cup Granada

Norges Skytterforbund har tatt ut utøvere til H&N Cup og World Cup Granada.

H&N Cup München, 23 – 28. januar

H&N Cup i München skal benyttes som forberedelse til EM 10 meter for pistol junior, pistol senior og rifle junior, mens rifle senior har sine beste utøvere i WC Kairo i denne perioden og står over H&N. Vi tar dermed ut EM-lagene på pistol junior, pistol senior og rifle junior til H&N Cup + åpning også for en fjerde utøver i de ulike øvelsene, der vi mener utøvere innfrir krav iht sportsplan.

EM-troppen blir ikke presentert før etter Kisen Open og vi ber derfor aktuelle utøvere til EM-troppen forberede seg på deltakelse i H&N Cup og sikre seg at det er mulig å få fri fra evt. studiested eller jobb. Endelig avklaring på hvem som blir tatt ut til EM og dermed også til H&N Cup kommer 19.01.24, men vi kommer til å informere utøvere fortløpende i dagene før det.

H&N Cup senior: 23 – 26. januar
H&N Cup junior: 25 – 28. Januar

World Cup Granada, 10 – 18. februar

10 meter luftrifle senior:
Pernille Nor-Woll
Synnøve Berg
Henrik Larsen
Ole Martin Halvorsen

Uttaket er under forutsetning av at det gjennomføres World Cup i Granada på 10m for seniorer. Vi mangler fortsatt bekreftelse og informasjon på at denne WC-runden gjennomføres.
Den eneste informasjonen vi sitter på er opplysningene i ISSF Kalender 2024, der det står oppført WC for både junior og senior, og kun på 10 meter. Dette var opprinnelig en WC kun for senior, men på både 10 og 50 meter.

Spørsmål eller kommentarer om uttak rettes til sportssjef Tor Idar Aune på mail tori @ skyting.no.