Norgesrekorder pr. nyttår

Det ble satt 44 norske, individuelle rekorder i 2023, fordelt på alle NSFs fire grener. I tillegg ble det ved årsskiftet godkjent offisielle rekorder i 50m match (3×20 skudd) for senior, junior og para, samt 300m match for senior; øvelser som ble innført i 2022 og som det derfor fram til nyttår ble notert bestenoteringer i.

Nye rekordklasser er også innført i para for junior, i og med at World Shooting Para Sports nå registrer slike rekorder. Også her er det notert resultater siden 2022 som grunnlag for rekordene som nå gjelder. Det er hittil ikke registrert juniorresultater i alle paraøvelsene, rekordlistene vil bli supplert etter hvert som nye resultater kommer inn.

Rekordoversiktene ligger på grensidene og er samlet på denne siden.

Se også denne oversikten over alle rekorder satt i 2023.