World Cup Kairo på VGTV

Finalene på 50 meter match fra World Cup Kairo blir sendt direkte på VG TV onsdag med norsk kommentator. VG har kjøpt rettighetene til å vise disse finalene av Norges Skytterforbund.
Kommentator blir Mesternes Mester-deltaker Ole-Kristian Bryhn.

Finalene onsdag skytes for kvinner klokken 11:00 norsk tid og for menn klokken 15:00. I timene før dette vil vi få klarhet i om noen av våre norske skyttere kvalifiserer seg blant de åtte finalistene i hver øvelse.

– Vi er veldig glade for at VG som første norske mediehus velger å sende finaler fra World Cup. Gjennom gode prestasjoner har oppmerksomheten økt rundt Skytterlandslaget og dette bidrar til at sporten vår kommer ut til enda flere, sier sportssjef og mediekontakt for Skytterlandslaget, Tor Idar Aune.

For å se sendingen må du ha abonnementet VG+ Sport, som koster 149,- i måneden. Der kan du også se blant annet verdenscup og mesterskap på skøyter, Norgescupen i langrenn, Serie A, NBA og NFL.

– World Cup med norsk kommentator og visning på en av landets største nettplattformer er et viktig steg for å skape oppmerksomhet rundt norsk skyttersport. Både våre utøvere og alle interesserte rundt om i landet fortjener det, sier Aune.

Link til VG TVs direktesendinger.