Skytterforbundet med stand på Landskytterstevnet Innendørs

Det Frivillige Skyttervesen avholdt for andre gang Landsskytterstevnet Innendørs i Stjørdal. Det er et fantastisk arrangement som trekker skyttere fra hele Norge; over 2000 skyttere trosset storm, snø og uvær og tok turen til Stjørdalshallen denne første helgen i februar.

Norges Skytterforbund hadde for første gang stand på LS Innendørs, Helene Rønningen og Wenche Horten stod på standen som ble veldig godt besøkt på de to dagene de var der. De forteller at det var veldig trivelig å møte så mange skyttere fra både NSF- og DFS-miljøet.

Vi hadde gleden av å presentere det nye 15 meter-programmet. Sammen med de øvrige endringene i det nasjonale riflereglementet, gir det rifleskyttere et enda bredere tilbud om å delta i Skytterforbundets aktiviteter uten å måtte investere i mye nytt utstyr.

Det var artig å høre at veldig mange allerede har deltatt på hjemmebanekonkurransene på 15m som vi har invitert til, eller bare har prøvd programmet i klubben. Dette har gitt mersmak for mange og har bidratt til økt interesse for NM 15m, som arrangeres av Nordstrand Sportsskyttere i midten av mars.

De besøkende på NSF-standen kunne også få teste hvordan det er å skyte med en luftrifle og scatt/skytesimulator, aktiviteter som viste seg å være riktig så populære. Alt i alt var det et veldig vellykket besøk i Stjørdal.