Bærum PK leder Vinterserien i hurtigpistol etter 4 runder

4. runde av sesongens Vinterserie Hurtigpistol er fullført, og av høydepunkter fra denne runden er det virkelig imponerende å se gjengen fra Bærum Pistolklubb. Et sluttresultat på 2331 poeng av 2400 mulige betyr at de 4 skytterne kun har avgitt 69 poeng, dvs. 17,25 poeng pr. skytter i gjennomsnitt! Vel visste vi at de var gode der borte på Løvenskiold, men her er det bare å ta av seg hatten og bøye seg i støvet, at 3 utøvere skyter godt innpå 580-tallet er gøy.

Vi merker oss også en meget hederlig innsats av Hamar Sportsskytterklubb som ender på 2. plass denne runden med 2272 poeng og dermed løfter sitt sesongbeste-resultat i Vinterserien med hele 50 poeng.

Skytterne i Hafrsfjord Pistolklubb har også denne omgangen, sånt delvis iallfall, funnet ut hvor blinken står, og med en samlet poengsum på 2251 holder det til 3. plassen denne runden.

Ellers artig å se Brumunddal PK, Trondheim Sportsskyttere og Greipstad PK; Greipstad og Brumunddal er a poeng med sine 2240 og deler dermed rundens 4. plass, mens Trondheim Sportsskyttere er 1 poeng bak og dermed tar 6. plassen.

Sammenlagt etter 4. runde har Bærum Pistolklubb gått opp i ledelsen med 300 poeng, dvs. at de har scoret fullt hus i de 3 rundene de har deltatt i. De følges tett av Brumunddal PK med sine 290 poeng, deretter Trondheim Sportsskyttere på 280, Greipstad PK på 277, Hafrsfjord PK på 270 og Hamar SSK med 260, så her er det absolutt ingenting som er avgjort før 5. og siste runde går av stabelen i uke 11.

*****

Vinterserien er en konkurranse som har vært avholdt siden vinteren 2008-09, og alle approberte stevner med øvelsen hurtigpistol fin inngår. Alle klubber som har med 4 eller flere skyttere i samme stevne blir med i konkurransen, i resultatlista legges poengsummene for de 4 beste skytterne sammen. Det avholdes 5 runder, i uke 42, 46 i 2023 og uke 3, 7 og 11 i 2024. De tre beste klubbene sammenlagt etter 5 runder får hhv. 4000, 3000 og 2000 kr i premie og en ekstrapremie på 1000 kr trekkes blant alle deltakende klubber.

Du finner oppdaterte resultater, historikk og regler her: https://www.skyting.no/pistol/vinterserie-hurtigpistol/.