Sterk leveranse under WC New Delhi

Martin Sørlie-Rogne og Vegard Krogsæther har vært i New Delhi, India på World Cup Para. Det var skyttere fra absolutt hele verden tilstede da det ikke bare skulle konkurreres om medaljer, men også kvoteplasser til Paralympics 2024.
Med andre ord var det svært mange gode prestasjoner fra start til slutt, som også viste at det var gode forhold i New Delhi. Både Martin og Vegard tar med seg mange erfaringer fra konkurransene til treningsarbeidet fremover. Det ble skutt mye godt, og spesielt trekker vi frem Martins prestasjoner på R4 og R5, i henholdsvis 10 meter luftrifle stående og liggende for SH2. Han var ikke langt unna finale i øvelsene, og satte også norsk juniorrekord i øvelsen R5 med 633,6 poeng.
Sterk start av Martin
Martins første konkurranse var R4, 10 meter luftrifle stående SH2. Etter at førstelaget med Martin var ferdig, lå han på 5. plass med 626,8 poeng, og var innenfor finalefeltet. Da siste skytter var ferdig hadde han 2,4 poeng opp til finaleplass og endte som nr. 12 av 45 deltakere i denne øvelsen. Det var en god konkurranse, med fokus på avslapning, som han jobbet utrolig godt med underveis.
Utfordrende dag på 50 meter
12. mars var både Martin og Vegard klare for R9, 50 meter rifle liggende, SH2. Martin ble nummer 21 med 614,9 poeng, mens Vegard endte på 587,5 poeng. Det var en utfordrende vind som fintet ut mange gjennom konkurransen. Likevel var det mye godt å ta med seg fra konkurransen erfaringsmessig og inn til siste øvelse.
Avslutter med juniorrekord
Med erfaringer fra tidligere konkurranser, jobbet både Martin og Vegard godt med avslapning og tålmodighet, noe som spesielt for Martin skulle gi god avkastning. Han avsluttet WC-runden med 633,6 poeng på R5, 10 meter luftrifle liggende, SH2. Med kun 1,4 poeng opp til finalegrensa satte han også norsk juniorrekord i øvelsen.
Vegard jobbet periodevis svært godt, og endte på 622,2 poeng i øvelsen.