Ny utgave av Skytternytt; nr. 1/2024

Det er har gått relativt lang tid siden forrige utgave, men nå foreligger et nytt nummer av Skytternytt. NSF har brukt litt ekstra tid på å få gjennomført en revitalisering av bladet, i form av ny redaktør og innholdsjustering. Det vil være fokus på artikler og informasjon som ikke har blitt presentert i andre kanaler tidligere, som skyting.no og Facebook; kall det gjerne mer «feature»-stoff, ikke ordinære, løpende nyheter. Videre ønsker NSF for fremtiden å oppmuntre til at Skytternytt bli en publikasjon hvor meninger og synspunkter fra skytter-Norge vil fremkomme via gjesteartikler og debattinnlegg. Dette kan man lese mer om på side 2 i denne utgaven, under tittelen FORNYELSE.

KLIKK HER for å lese Skytternytt direkte på skjerm, eller laste ned magasinet som PDF-fil egen maskin/telefon om du foretrekker det. (For å laste ned, klikk pilsymbolet under magasinvisningen.)

NSF er selvsagt interessert i å høre medlemmenes mening om fornyelsen av Skytternytt – ta gjerne kontakt med generalsekretær Per Iversen, per.iversen @ skyting.no, for både ris og ros.