Ingen norske topplasseringer i OL-kvalik i Doha

Tre norske lerdueskyttere deltok i OL-kvalifiseringsstevnet i Doha, Qatar. I OL-trap ble Ruben Grønbeck Lillerud nr. 61 med totalt 116 treff. Ruben skjøt seriene 25-20-23-25-23.
– Ruben skyter bra her nede og skal være fornøyd med veldig mye. På den andre runden så tror vi han vil for mye rett og slett. Da mister han litt fokus på arbeidsoppgavene og får fire bom på de åtte første. Det er læring det også, men han lærer kanskje enda mer av alt det gode han presterer i konkurransen, sier trener Magne Østby.

I skeet skjøt Jørgen Engen 116 treff med seriene 25 – 25 – 22 – 23 – 21 og ble nr. 81. For Erik Watndal ble det totalt 113 treff og 102. plass med seriene 24 – 22 – 24 – 21 – 22. Både Jørgen og Erik hadde nok større ambisjoner for denne konkurransen, og presterte under der de ønsker å være. For Jørgen ble det en veldig fin start på dag 1 av konkurransen med 50 av 50 mulige treff. Dette ga forhåpninger om både en fin plassering og kvoteplass til OL, men resten av konkurransen blir preget av litt høye skuldre for Jørgen. Erik er midt i en oppkjøringsperiode frem til OL der han har trent mye, og deltatt i lite konkurranser. Han har akkurat skiftet stokk, og jobber med å få på plass tekniske detaljer med ny stokk.

Fullstendig resultatliste fra Doha: https://www.issf-sports.org/competitions/venue/results.ashx?cshipid=3171