Road to Paris 2024 – ISSFs nedtelling til OL

Road to Paris 2024

Du kan gjennom ISSF følge OL-aktuelle skyttere gjennom 20 deler med videoer og artikler på deres sider. Dette er nedtelling som jevnlig oppdateres frem til åpningsseremonien av de Olympiske leker 26. juni.

Norske skyttere har også fått oppmerksomhet i forkant av OL, og som en del av Road to Paris har de gjennomført et intervju med Jon-Hermann Hegg, om match på 50 meter. I episoden forteller Jon-Hermann blant annet om ekstra stress rundt finaler og olympiske prestasjoner. Du kan se intervjuet med Jon-Hermann her.

Det er også en rekke intervjuet som kalles «Paths to Paris», som legges ut på ISSFs hjemmeside. Blant disse intervjuene finner du et flott intervju med Jeanette Hegg Duestad, som forteller litt om sine erfaringer fra OL i Tokyo, samt reflekterer rundt skytesporten i Norge. Intervjuet kan du lese i sin helhet på ISSF sine sider her.

Alle videoene fra Road to Paris kan se i ISSFs Youtube-kanal her.