Skytternes Gjenbruksmarked under Landsskytterstevnet!

Skytternes Gjenbruksmarked!
– Noe gammelt for deg, noe nytt for meg

I samarbeid med Det frivillige Skyttervesen (DFS) gir vi deg muligheten til en miljøvennlig fornying av klesskapet! Eventuelt også kvitte deg med noen bomkjøp av skyteutstyr? Eller er det noe du trenger? Nå får du hvertfall muligheten til å tjene/spare noen kroner på en svært miljøvennlig måte! Under får du litt mer informasjon om hva byttedagen er!

Hva kan du ta med?
Du kan ta med treningstøy, sko, skyteutstyr og våpendeler. Sjekk gjennom klesskapet og se om det er noe du ikke lenger bruker! Det er plutselig noen som kunne tenke seg å ta dette i bruk. 

Hvordan gjøres det?

 1. Ta med deg det du ikke lenger trenger!
  Du tar med det du ønsker å selge til landsskytterstevnet, på lørdag 20.07. kan du komme innom DFSR på stand og levere det du ønsker å selge. Her merker du selv plagget med denne lappen.Det vil si du selv velger prisen på varen. Det vil være noen fra DFSR og NSF tilstede på standen som sørger for at den som kjøper ditt utstyr vippser. Dermed kan du nyte dagene på LS og skyte konkurransen mens vi selger ditt utstyr. Dersom du har noen spørsmål vil det være noen tilgjengelig for å hjelpe deg.
 2. Kom innom for å se om det er noe du trenger!
  Søndag, og mandag 21.-22. juli åpner vi gjenbruksdagene, her kan du ta en titt på hva som selges. Kanskje er det noe du trenger? Standen er også åpen for salg mandag og tirsdag kl. 10:00-16:00.
 3. Hent det du ikke har solgt!
  Du kan hente utstyret du ikke får solgt på tirsdag, 23. juli mellom kl. 10:00-16:00. Dersom du ikke har lyst til å ta med dette hjem igjen, kan du også la det ligge. Treningstøy blir levert til nærmeste Fretex (eller lignende), mens skytterutstyr blir gitt til arrangørklubben, og blir brukt til rekruttering. 

Husk!

 • Alle klær som selges skal være hele, og rene.
 • Gjerne vask sko i forkant.
 • Skriv navn og telefonnummer tydelig på salgslappen.

Det kommer også mer informasjon om byttedagen fortløpende. Ved spørsmål kan du ta kontakt med gyda.winther @ skyting.no.

*Deltok du i navnekonkurransen, finner du vinnerne her.