Sterk norsk innsats i Scandinavian Open i skeet

En norsk tropp med både elite- og mosjonsskyttere tok sist helg turen til Jetsmark på Nord-Jylland for å delta i det 31. Scandinavian Open i skeet. Nordmennene markerte seg over hele linja, i eliteklassen var 4 av 6 finaleskyttere norske, med Erik Watndal helt i tet med 120 treff. I finalen var det derimot Ole Undseth som viste at han ikke har glemt gamle kunster, østfoldingen tok en klar seier foran den danske landslagsskytteren Emil Kjeldgaard Petersen og med fjorårets norske mester, Jonas Filtvedt, på tredjeplass. Tom Jensen fulgte som nr. 4, og Erik Watndal ble nr. 6.

Det ble også norske seire i A-klassen til Vidar Myhrehagen og i B-klassen til Kim Øvrid.

Resultatlister er å finne på denne Facebook-siden: https://www.facebook.com/groups/493952207621535