Er du klar for NM felt?

Rena PK og Brumunddal PK er klare for å ta i mot skyttere til NM felt 29. juli – 3. august! Norgesmesterskapet arrangeres på Rena, og arrangørene ser frem til å ønske skyttere velkommen til kamp om medaljer og spennende feltløyper. Det er lagt ned stort arbeid i å skape en løype som matcher resten av det flotte arrangementet, og de er godt i mål med dette. Dersom du ikke har sett feltløypa, finner du denne her.

Det er også lagt opp til et NM-lotteri med mange gode premier, i tillegg til ekstra skyting på pressbanen underveis i mesterskapet. Med andre ord er det mye aktivitet på Rena denne uken, og vi gleder oss til å bevitne den gode stemninga – og mange flotte NM-prestasjoner.

Påmeldingsfristen er 30. juni, så det er fortsatt god tid til å melde seg på. Informasjon om påmelding finner du her.

Øvrig informasjon om NM finner du på arrangørens hjemmeside her.