NM Nordisk trap, Neiden

21. juni 2019 / / /

Neiden og omegn JFF er årets arrangør av NM Nordisk Trap 2019 21.–23. juni. Baneanlegget er nyoppusset til NM Nordisk Trap, med tre helt nye baner. To av disse blir brukt til hovedskyting, én blir brukt som jubileumsskyting/ reservebane.
Tekst og foto: Arne Hjelmeseter

Hovedskytingen vil foregå på fire baner. Start vil bli fredag formiddag og hovedskytingen vil bli avsluttet lørdag ettermiddag.

Søndagen vil bli brukt til finaler og mixed team-skyting. Arrangør i samarbeid med NSF har avgjort at mixed team-lag kan settes sammen av en mann/ dame innenfor samme krets.

Hvordan finalen i mixed team blir gjennomført er avhengig av antall deltakende lag. Vi vil enten starte med kvartfinale eller semifinale, mer detaljert tidsplan på dette kommer snart.

Etter helgens besøk ser vi at Neiden har stått på og står fortsatt på for å lage dette til en alle tiders opplevelse for alle skyttere som tar turen til NM Nordisk trap i år. Arrangøren har nå fremskaffet gode avtaler ved en lokal campingplass og en lokal brakkerigg eier i Kirkenes sentrum. I brakkeriggen kan man få enkeltrom for kr. 450,- pr. natt, inkluderer overnatting uten frokost. Brakkeriggen inneholder både kjøkken og tv-stue. Vi har vært på befaring, dette ser meget bra ut til en billig penge!

Tidsplanen er lagt opp slik at vi er ferdig i god tid på søndag til at man kan rekke kveldsflyet hjem.

Nærmere kontaktinfo vil komme snart.

Se leirdue.net for påmelding og kontaktinfo.
Les også mer om mesterskapet på njff.no her.
Last også ned informasjon om overnattingsmuligheter her.

NB: Påmeldingsfristen nærmer seg med stormskritt, kast dere rundt og bli med på årets NM i flotte Neiden!