Kongepokal til Ole E. Undseth i NM skeet

Ole E. Undseth vant senior menn da NM skeet ble arrangert i Rakkestad i helga, og hjemmeskytteren sikret seg dermed også Kongepokalen.

Og han vant med stil; 123 treff innledende, 16 (fullt hus) i semifinale og 14 i finalen er et resultat som holder høyt internasjonalt nivå. Tapende finalist var Jonas Filtvedt fra Åmot, mens veteran og landslagstrener Harald Jensen, Bærum tok bronsen. Kvinneklassen ble vunnet av Karoline Celius, Oslo Sportskyttere.

I junior menn vant Henrik Fylling, Østlandske som i og med helgas mesterskap sikra seg sitt fjerde NM-gull i 2015, fra før har han gull i NM dobbeltrap, NM FITASC Sporting og NM FITASC Compak Sporting. Sølvet gikk til Tobias Rønning, Åsnes, som i den innledende skytingen oppnådde sterke 121 treff og med det sikra seg tur til VM i Italia neste måned. Junior kvinner ble vunnet av Vilde Kartveit, Samnanger.

NM Skeet 2015_Resultat

Seierpallen i junior menn, f.v. Tobais Rønning, Henrik Fylling og Jørgen Engen.

Seierpallen i junior menn, f.v. Tobais Rønning, Henrik Fylling og Jørgen Engen.