Motivasjonssamling i Tromsø

Fra jentesamling til motivasjonssamling for begge kjønn i Tromsø.

Vi har fått tilbakemelding om at det er få jenter i skyttermiljøene nordpå, og at det derfor vil være vanskelig å få tilstrekkelig påmeldte jenter til at vi kan gjennomføre jentesamlingen. Vi vil helst ikke avlyse samlingen da vi har fått på plass et veldig bra program med topp forelesere.Temaene er like relevante for både gutter og jenter og vi ønsker derfor nå å åpne for at både gutter og jenter fra 16 år og oppover kan delta på denne samlingen – som vi nå døper om til motivasjonsssamling. Samlingen er for alle våre fire grener, og er også åpen for at deltakere fra klubber i DFS. På programmet står blant annet Anja Edin Hammerseng og Tor Oskar Thomassen, begge to svært erfarne og spennende foredragsholdere.  Programmet finner du under. Påmelding sendes til: whorten @ gmail.com innen 20. februar.

Påmeldingsavgift: kr 600 pr person som inkluderer program, lunsj og frukt. Hver deltaker vil også få en goodiebag til en verdi av flere hundre kroner! Påmelding sendes til Wenche Horten innen 20. februar: whorten @ gmail.com (oppgi navn, adresse, fødselsdato og klubbtilhørighet ved påmelding). Aldersgrense: 16 år. Bindende påmelding.

Her finner dere mer informasjon om programmet: Motivasjonssamling i Tromsø