Veteranenes dag i NM luftpistol

Det ble veteranene Gunn Heidi Sønsterud Haugen, Numedal (bildet, lånt fra www.skytter.info) og Pål Hembre, Bærum som sikra seg gullmedaljene i seniorklassene under NM luftpistol på Mysen i lørdag. Det ble ganske trygge seire i finalen, marginen til sølvvinnerne Siv Marit Løvhaug, Dokka og Eirik Sjemmedal Ekeberg, Aron var på hhv. 1,9 og 2,7 poeng. Blant herrene vant Pål også den innledende skytingen, mens Ingeborg Gran, som til slutt tok bronse, var best blant kvinnene.

I juniorklassene ble det klare seire til Trude Johansen fra arrangørklubben og Christoffer Robin Hovd fra Bærum. Ungdomsklassen ble vunnet av Mattis Hembre, Bærum, og Asbjørn Nikolaisen, Bodø vant SH1 for menn, mens det ble veterangull til Ole Morten Valø, Askim (V50), Tom Lauritzen, Bodø (V60) og Tor Inge Brokjøb, Stavanger (V70).

Det ble satt én norgesrekord i årets mesterskap, med 364 poeng «knuste» Mattis Hembre tvillingbror Ludvigs rekord på 357 poeng, satt i NM i fjor.

Se resultatene hos arrangøren, Mysen PL og les hva lokalavisa i Indre Østfold skriver om mesterskapet.