Beskjeden norsk avslutning i Baku

Det ble ingen pangavslutning av World Cup i Baku for de norske skytterne. Odd Arne Brekne best av de norske på 50 meter helmatch med 19.plass, mens Ole Eilif Undseth ble nummer 28 i skeet.

Odd Arne Brekne ble beste norske på 50 meter helmatch i WC Baku med 1163 poeng på 19.plass. Odd Arne var fire poeng bak finalegrensa etter seriene 387-389-387 på kne, ligg og stående. Ole-Kristian Bryhn skjøt 381-396-383 til 1160 poeng og ble nummer 29, mens Are Hansen ble nummer 30 med seriene 391-392-376 til totalt 1159 poeng. Kroatiske Peter Gorsa best i kvalifiseringen med 1173 poeng, og han vant også finalen foran indiske Sanjeev Rajput.

På skeet ble Ole Eilif Undseth beste norske på 28.plass med 119 treff, tre treff unna finalegrensa i Baku. Tom Beier Jensen hadde bare en bom på de første 75 duene mandag og lå på delt tredjeplass før siste dag. Men med fem bom på den fjerde runden ramlet han nedover på listen og endte som nummer 38 med 117 treff totalt. Knut Rustad ble nummer 47 i sitt comeback i World Cup med 114 treff.

Tammaro Cassandro fra Italia og Nikolaos Mavrommatis fra Hellas var best i kvalifiseringen med 124 treff på de 125 skuddene, men i finalen var russiske Nikolay Teplyy den sterkeste. Både han og egyptiske Azmy Mehelba gikk gjennom de to finalerundene med bare en bom, og til slutt vant russeren etter omskyting.