Overnatting Ungdomslekene 2017

Landsstevnet for rekrutter er et landsomfattende arrangement for rekrutter i aldersbestemte klasser. Det største stevnet arrangeres  innendørs på 10m for pistol og rifle. Annet hvert år arrangeres Landsstevnet som en del av Ungdomslekene, som er et samarbeidsprosjekt mellom NSF og 14 andre idretter. Øvrige år arrangeres det av lokale NSF-klubber. Stevnet er åpent for alle uansett nivå, og en trenger ikke medlemskap i klubb for å delta.

I 2017 arrangeres landsstevnet på nytt som en del av Ungdomslekene på Lillehammer i tidsrommet 21 – 23. april. Selve Landsstevnet vil avholdes lørdag 22. april, men vi vil også tilby muligheter for å skyte sprintluft fredag 21. april. Du kan lese mer om Landsstevnet her: https://www.skyting.no/organisasjon/vare-satsningsomrader/ungdom/landsstevnet/

Mer informasjon om overnattingsmuligheter og priser finner du her:

Hotell Ungomslekene 2017

NB: Prisen for Birkebeineren hotell i dokumentet over er dessverre feil. Riktig tilbud finner du her: birkebeineren-hotell-tillegg