Norske gull og verdensrekorder i militært VM

Vi gratulerer våre gullgutter i militært VM i Qatar. Tirsdag ble Odd Arne Brekne, Kim-Andre Annestad Lund og Hans Kristian Wear verdensmestre i lagkonkurransen på 300 meter standardrifle halvmatch med ny verdensrekord, 1745 poeng. Da satte også Brekne verdensrekord individuelt med 588 poeng.

I den individuelle konkurransen onsdag ble Hans Kristian Wear militær verdensmester med 586 poeng med Odd Arne Brekne på bronseplass med 584 poeng.

På 50 meter 60 skudd liggende for kvinner ble det norske laget nummer fire, mens Katrine Lund ble beste norske individuelt med 12.plass.

Det norske herrelaget i pistol tok 5.plassen på 25 meter grovpistol, Pål Hembre ble beste norske individuelt med 13.plass. Gunrid Kjellmark best av de norske kvinnene på 25 meter finpistol med 25.plass.

Se resultatene hos SIUS.